У мережі одним похмурим фото показали всю суть фанатів "Новоросії"
Категорія
Культура
Дата публікації

У мережі одним похмурим фото показали всю суть фанатів "Новоросії"

У мережі одним похмурим фото показали всю суть фанатів "Новоросії"
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото, опубліковане прихильником так званої «Новоросії» на Донбасі Михайлом Полинковим, що наочно демонструє менталітет прихильників« руського миру ».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог в "Живому журналі" Полинкова.


"У мене ж обидві руки ліві. Вірніше, з народження була одна ліва, потім перенавчали на праву. І з тих пір я ні лівою, ні правою толком нічого не вмію робити. Головою працювати набагато краще виходить", - написав Полинков і опублікував моторошну фотографію зі своєї ванної кімнати.


«Соратник Стрєлкова, вербувальник російських найманців на Донбас блогер Полинков хвалиться стелею в своїй ванній. Все як завжди», - прокоментував в Facebook відомий журналіст і блогер Денис Казанський, який сам родом з Донецька, і поділився відповідним скріншотом.



«Сорокарічний чоловік, що живе в дерьміщі, що скаржиться на те, що нічого толком не вміє робити по дому, взявся вершити долю мого міста і моєї країни разом з іншими такими ж лузерами, не здатними зробити ремонт в своїх жалюгідних квартирках», - додав журналіст.


«Стеля у людини кольору го ... на, а він береться Новоросію будувати. С... а, як же я вас всіх ненавиджу», - емоційно висловився Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в мережі посміялися над дурними фото бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?