Україна отримала сумну звістку щодо кредиту МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна отримала сумну звістку щодо кредиту МВФ

Україна отримала сумну звістку щодо кредиту МВФ
Джерело:  online.ua

Міжнародний валютний фонд

не включив в свій робочий календар в серпні питання виділення Україні чергового траншу макрофінансової кредитної допомоги.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані календаря ради директорів МВФ, які розкривають

Українські Новини

.


Наразі календар МВФ розписаний до кінця серпня, відзначає агентство.


У понеділок, 22 серпня, МВФ розгляне питання співпраці з Барбадосом. 24 серпня розглянуто питання Йорданії, 29 серпня - Екваторіальної Гвінеї, 31 серпня - Сербії. Таким чином, календар ради директорів розписаний до кінця серпня, і українське питання туди не включено.


Раніше міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив, що ймовірність розгляду виділення Україні траншу в липні зберігається. Після того, як стало відомо, що МВФ не включив українське питання в свій календар в липні, Данилюк заявив, що фонд розгляне виділення Україні чергового траншу в серпні.


Як повідомляв ONLINE.UA,

посол Сполучених Штатів в Україні Джеффрі Пайєтт вважає, що Україна наразі не потребує траншу Міжнародного валютного фонду, оскільки має стабільний курс валюти і достатні резерви

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?