У Росії розповіли про божевільню в оточенні Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про божевільню в оточенні Путіна

У Росії розповіли про божевільню в оточенні Путіна
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський заявив, що в оточенні президента РФ Володимира Путіна- абсолютно ненормальні люди.
Про це Піонтковський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Я не можу не почати з нового міністра освіти Ольги Васильєвої. Це абсолютно божевільна тітка - православна сталіністка. Такі персонажі завжди існували, але вони до недавнього часу залишалися маргінальними постатями", - сказав експерт.
"Це людина такого ж типу, як і протоієрей Всеволод Чаплін, який недавно прославився (в ефірі радіостанції "Ехо Москви" він заявив, що внутрішніх ворогів в країні" вбивати можна і потрібно", - ONLINE.UA)", - додав він.
Повертаючись до Васильєвої, Піонтковський зазначає, що її попередник Ліванов, який вважається не найвдалішим міністром, - гігант думки в порівнянні з нею.
"Нова формація призначенців Путіна - це середньовіччя. Попередник Васильєвої Дмитро Ліванов був непопулярним міністром, тому що він своєю реформою знищив Російську академію наук. Однак на тлі цієї жінки він - гігант думки", - сказав політолог.
Далі він розповів про нового керівника адміністрації президента РФ, якого призначили замість Іванова.
"Крім православної сталіністки, у нас є новий керівник адміністрації Антон Вайно. Це номенклатурний товариш. Його дід - кат естонського народу, який не відбувся, його Горбачов зняв з перших секретарів Естонії в 1988 році за пропозицію танками придушити Народний Фронт у Естонії. Батько Антона Вайно - великий приватизатор. У нього великий пакет "АвтоВАЗу" і купа всякої нерухомості. Ну, а молодий Вайно - науковий графоман, у нього статті про нооскоп (за словами авторів нооскопа, це "прилад, який дозволяє вивчати колективну свідомість людства", - ONLINE.UA )", - сказав Піонтковський.
"Тобто справжня божевільня. Чому так? Тому що інших людей у ​​Путіна немає. Звідки він їх візьме? Тепер ось з жахом чекаємо, хто замінить міністра культури Володимира Мединського", - резюмував він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В Украине у Путина два варианта, а в Кремле идет борьба миллиардеров - Андрей Пионтковский.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?