Вони повинні з луками бігати: соцмережі підірвали одкровення офіцера РФ про бойовиків Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Вони повинні з луками бігати: соцмережі підірвали одкровення офіцера РФ про бойовиків Донбасу

Вони повинні з луками бігати: соцмережі підірвали одкровення офіцера РФ про бойовиків Донбасу
Джерело:  online.ua

У соцмережах обговорюють одкровення російського офіцера Станіслава Єршова, який командує бойовиками ЛНР на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Так кадровий офіцер РФ Єршов з позивним "Клен" в розмові з колишнім товаришем по службі, яку перехопили волонтери InformNapalm, розповів: "Тут же отара. Вони ось тут повинні з луками і стрілами бігати - без варіантів. Тут танковий батальйон дали. Кажу: "виродки, вам просто треба скакати на конях навіть. Шашка - це межа вашого розвитку". Тут просто самий уйоб*нський народ, який я зустрічав за весь час. Розумієш? Серйозно я тобі кажу - це капець, просто їм пофіг взагалі, і війна".
Він також заявив, що російські війська повинні піти з Донбасу, щоб українська влада сама розбиралася з божевільними жителями регіону.
"Взагалі моя думка: ми повинні піти звідси, і їх повинні тут "нацики" нагнути, щоб вони зрозуміли. Тут просто виродки. 20% - ті, які за батьківщину там, все. Все решта просто тварі, алкоголіки, байдужі... їм хоч кілок на голові. Я кажу: я тут крові пролив вже місцевої - ти не уявляєш. Я так не мочив в Росії. Тут я вже в авторитеті - тому можу собі дозволити тут вбивати", - сказав Єршов.
"Я в труні бачив цей Луганський народ - уйоб*нів зграя, такого менталітету. Ми з тобою щасливі люди, що живемо на Кавказі і не треба звідти нікуди виїжджати", - резюмував він.


У соцмережах сміються над розповіддю офіцера РФ. Так луганський блогер Савелій Вассерман іронічно написав: "Який ніж в спину нашого луганського патріотизму і ідей "Новоросії", "русского міра" і укропського свавілля. Що говорить цей пен*оський посіпака з Росії?! Хто його купив? Обама? Так за кого він нас приймає, як він сміє ображати наші згуртовані легіони шахтарів і трактористів, які відстояли нашу свободу перед загрозою фашистської укропської окупації?".
У коментарях користувачі мережі пишуть, що Єршов дав правильну характеристику бойовикам ЛНР.



Раніше в місті Курахово Донецької області Служба безпеки України затримала члена банди бойовиків так званої ДНР "Сомалі", яку очолює Гіві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?