У Росії розповіли про ще одного свого військового, який відправляв в Україну "бурятських танкістів"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про ще одного свого військового, який відправляв в Україну "бурятських танкістів"

У Росії розповіли про ще одного свого військового, який відправляв в Україну "бурятських танкістів"
Джерело:  online.ua

У 2014 році генерал-полковник збройних сил Росії Сергій Суровікін, командувач Східним військовим округом, працював не у себе в Східному Сибіру, ​​а в Ростовській області, де керував відправкою на Донбас підлеглих йому танкових частин, так званих "бурятських танкістів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника передвиборного штабу російського політика Олексія Навального на виборах мера Москви в 2013 році Леоніда Волкова.
«Одне ім'я - Сергій Суровікін. У серпні 1991 року - капітан, командувач батальйоном Таманської дивізії, старший офіцер колони БМП, в зіткненні з якою загинули Усов, Комарь, Кричевський. Амністований, з військової служби не звільнений», - написав Волков.
«Подальший послужний список Суровікіна включає в себе осуд за незаконну торгівлю боєприпасами в 1995 році (не звільнено), самогубство заступника у нього в кабінеті у відповідь на знущання з боку Суровікіна (не звільнено), а також безліч менш яскравих і гірше задокументованих епізодів, таких як наркотрафік з Таджикистану і незаконна лісопилка на території військової частини в Чебаркулі (не звільнено)», - продовжив Волков.
«У 2014 році генерал-полковник Сергій Суровікін, командувач Східним військовим округом, працює чомусь не у себе в Східному Сибіру, ​​а в Ростовській області, де керує відправкою на Південний Схід України підлеглих йому танкових частин, горезвісних "бурятських танкістів", - повідомив Волков.
«Ось і вся розмова про люстрацію. Історія Сергія Суровікіна - це, напевно, друга за яскравістю історія про те, чому без люстрації нічого не вийшло і не вийде. (Історію підполковника КДБ Володимира Путіна, звичайно, нічим не переплюнеш)», - додав Волков.
Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах обговорюють одкровення російського офіцера Станіслава Єршова, який командує бойовиками так званої ЛНР на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?