Клімкін подовжив озвучений Порошенком прогноз щодо безвізового режиму
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін подовжив озвучений Порошенком прогноз щодо безвізового режиму

Клімкін подовжив озвучений Порошенком прогноз щодо безвізового режиму
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін

заявив, що безвізовий режим з Євросоюзом Україна отримає протягом декількох місяців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Інтерфакс-Україна"

.


"Ми працюємо над тим, щоб це відбулося протягом найближчих місяців. І для мене це не технічний процес можливості подорожувати в Європейський союз без візи. Для мене це визнання належності України та українців до європейського проекту, європейської традиції", - сказав глава МЗС на відкритті ХІІ наради керівників закордонних дипломатичних установ України.


За його словами, після того, як Україна матиме безвізовий режим з ЄС, українці зможуть їздити без віз майже в 100 країн світу.


Раніше президент України Петро Порошенко під час свого візиту до Харкова заявив, що безвізовий режим України з ЄС впровадять через кілька тижнів.


"Я переконаний в тому, що найближчим часом Європейський Союз прийме рішення. Вже лічені тижні залишилися до того, коли відкриють "безвізові двері" в Європу для України", - сказав глава держави.


Нагадаємо, що раніше редактор видання "Європейська правда" Сергій Сидоренко від імені редакторського складу "Української правди" і "Європейської правди"

закликав Євросоюз відмовити Україні в наданні безвізового режиму і фінансової допомоги

, що викликало бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?