Сердючка прокоментувала побиття своєї "мами"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сердючка прокоментувала побиття своєї "мами"

Сердючка прокоментувала побиття своєї "мами"
Джерело:  online.ua

Андрій Данилко прокоментував побиття артистки Інни Білоконь, більш відомої як сценічна мама персонажа Вєрки Сердючки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.
Данилко, з яким Інну пов'язує не тільки робота, але й багаторічна дружба, розповів, що артистка зараз в стресовому стані.
"Вона навіть зі мною не хоче говорити по телефону. Тільки пару повідомлень написала. І я її не смикаю, розумію, що після того, що сталося, треба прийти до тями. Хоча нам уже 23 серпня вилітати до Відня - у нас концерт. Буду сподіватися, що Інна буде поруч зі мною. Як я зрозумів, у їх з чоловіком кафе на Сорочинському ярмарку відпочивала компанія циган", - прокоментував артист.
Також Андрій обурився системою безпеки на Сорочинському ярмарку.
"Поліцію вдалося викликати насилу, вони довго не їхали. Мене взагалі вражає, як на такому фестивалі, а я якось був на Сорочинському ярмарку - там же народу не проштовхнутися - настільки погані справи з охороною і взагалі системою безпеки", - додав артист.
Відзначимо, сама Інна від коментарів поки відмовляється, посилаючись на погане самопочуття.
Нагадаємо, Інну Білоконь і її 18-річну дочку Яну побили невідомі цигани на Сорочинському ярмарку в Полтаві.
Як повідомляв ONLINE.UA, український артист Андрій Данилко судиться з компанією, яка вже десять років використовує його сценічний персонаж для реклами своєї продукції, зокрема мова про напої "Веркин Квас Класичний" і "Веркин Квас Похмільний".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?