Бойовики ДНР накрили важкою артилерією село під Мар'їнкою: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР накрили важкою артилерією село під Мар'їнкою: опубліковані фото

Бойовики ДНР накрили важкою артилерією село під Мар'їнкою: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Протягом 21 серпня бойовики так званої ДНР протягом 15 хвилин обстрілювали село Солодке Мар'їнського району Донецької області з напрямку села Оленівка зі ствольної артилерії калібру 122 мм.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.
Як заявив прес-офіцер української сторони Спільного центру з координації та контролю питань припинення вогню на Донбасі підполковник Вадим Бакай, спостережна група української сторони СЦКК провела заходи «щодо документування порушення режиму припинення вогню і застосування заборонених мінськими домовленостями озброєнь з боку НВФ ОРДО в зазначеному населеному пункті».
При огляді місцевості спостерігачі української сторони зафіксували факт розриву 122-мм артилерійського снаряда на одному з дворів по вулиці Ветеранів у Солодкому.
«В результаті потужного вибуху осколками пошкоджено стіни житлового будинку, вікна, розбите скло, а також руйнувань зазнав дах і частина підсобної господарської будівлі», - сказано в повідомленні.
«На околиці села Солодке виявлено 11 вибухів артилерійських боєприпасів. Причому, деякі воронки були значно більше за інші», - також сказано в повідомленні.
«Спостерігачі припускають, що тут розривалися значно потужніші боєприпаси. Однак залишків боєприпасів, які б свідчили про вид зброї, знайти не вдалося. В результаті обстрілу постраждали сільськогосподарські угіддя і поверхню закультивованого поля», - додали в штабі АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, 20 серпня спостерігачі української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню на Донбасі потрапили під обстріл бойовиків так званої ДНР в районі населеного пункту Світлодарськ.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?