Нові подробиці смерті Прінса: знайдені ліки з невірними етикетками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нові подробиці смерті Прінса: знайдені ліки з невірними етикетками

Нові подробиці смерті Прінса: знайдені ліки з невірними етикетками
Джерело:  online.ua

У будинку легендарного американського виконавця Прінса, тіло якого було виявлено 21 квітня, був знайдений сильнодіючий опіат з етикетками, на яких було вказано інший, менш сильний препарат.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
На таблетках було зазначено назву "гідрокодон", тоді як насправді це був синтетичний опіоїдний анальгетик фентаніл. Відзначимо, що гідрокодон відноситься до тієї ж групи препаратів, проте має менш сильну дію.
Відзначимо, виконавець важив всього 50 кг, а доза фентанілу була набагато більше, ніж смертельна.
Нагадаємо, за результатами розтину в організмі Прінса були виявлені сліди медичних препаратів, що містять опіоїди.
При цьому діючих рецептів на використання цього препарату у співака не було. Тривалий період Прінс не вживав цей препарат. Передбачається, що він повернувся до цих ліків незадовго до смерті.
Фентаніл пов'язують зі сплеском передозувань в деяких частинах США, де він зустрічається в складі підроблених ліків. Цей вкрай сильний анальгетик легально прописують хворим, що страждають на гострий хронічний біль, якщо їм не допомагають традиційні знеболюючі. Його прийом в невірних дозах пов'язаний із ризиком респіраторних ускладнень.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в будинку Прінса була знайдена передсмертна записка, в якій співак говорив про жахливий біль, який його переслідує, і про те, що мріє його позбутися назавжди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?