Мирні жителі побили п'яних бойовиків ДНР через масштабну ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

Мирні жителі побили п'яних бойовиків ДНР через масштабну ДТП

Мирні жителі побили п'яних бойовиків ДНР через масштабну ДТП
Джерело:  online.ua

Мирні жителі окупованого Стаханова Луганської області ледь не розстріляли з протитанкового гранатомета п'яних бойовиків так званої ЛНР, які в'їхали на легковику у приватний будинок і зруйнували його.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
«Зростає невдоволення місцевого населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю і діями російських окупаційних військ», - сказано в повідомленні.
«21 серпня ц.р. військовослужбовці 6 роти 2 стрілецького батальйону 6 окремого механізованого полку (Стаханов), водій Луцук Євген Володимирович (20.04.1992 р.н.), гранатометчик Кузьмін Юрій Юрійович і кулеметник Каламбет Олександр Олександрович (04.03.1988 р.н.), самовільно залишили передові позиції зі зброєю і, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, на великій швидкості в'їхали легковим автомобілем в приватний будинок, в результаті чого зруйнували майже половину будинку», - повідомили в розвідці.
«Обурені місцеві жителі завдали п'яним" визволителям "тілесних ушкоджень і намагалися використовувати вилучений протитанковий гранатомет для знищення їх транспортного засобу», - додали в ГУР Міноборони.
Як повідомляв ONLINE.UA, 20 серпня бойовики на Донбасі зазнали чергових втрат, при цьому серед проросійських сепаратистів в зоні антитерористичної операції ростуть саботажні настрої, бойовики відмовляються виконувати злочинні накази російського командування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?