Голлівудська зірка зажадала зустрічі з Путіним
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська зірка зажадала зустрічі з Путіним

Голлівудська зірка зажадала зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Відома американська актриса, співачка і модель Ліндсі Лохан зажадала зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним за участь в російському ток-шоу "Нехай говорять"Андрія Малахова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Як відомо, після розриву відносин голлівудської актриси з росіянином Єгором Тарабасовим Лохан зацікавилися РосЗМІ.
Актриса отримала пропозицію взяти участь в телепередачі на російському телеканалі.
Однак участь зірки поки під великим питанням, тому що вона висунула дуже великі вимоги.
Як стверджує джерело, Ліндсі запросила гонорар в розмірі 500 тисяч фунтів. Також в райдері Лохан значиться вимога привезти її в Москву на приватному літаку, надати номер в одному з найдорожчих столичних готелів.
І крім усього цього, голлівудська зірка вимагала надати їй російську візу на рік з можливістю продовження, а також організувати їй зустріч з президентом Володимиром Путіним і дозволити сфотографуватися з ним.
Ведучий ток-шоу Андрій Малахов закликав скандальну зірку тверезо дивитися на ситуацію і розрізняти мрії і реальність.
"Я теж хочу отримувати 80 мільйонів на рік і вечеряти з англійською королевою, але мрії і реальність - це різні речі. Треба тверезо, на відміну від Ліндсі Лохан, дивитися на ситуацію", - розповів телеведучий російському виданню Лайф.
"Не знаю, про що вона з ним хоче розмовляти, про порятунок амурських тигрів або про проблеми людей, залежних від наркотиків", - додав Малахов.
Проте, за словами ведучого, продюсери шоу вирішили не відмовлятися від участі Лохан і все ще чекають її згоди.
Нагадаємо, Тарабасов і Лохан познайомилися в жовтні 2015 року. Нещодавно пара розлучилася, причина тому - нестриманість чоловіка, який нібито намагався задушити свою зоряну кохану.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Малахов подарував синові російського поп-короля Філіпа Кіркорова велику жовту машину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?