Суперечки про парад: Порошенко пояснив мету його проведення
Категорія
Політика
Дата публікації

Суперечки про парад: Порошенко пояснив мету його проведення

Суперечки про парад: Порошенко пояснив мету його проведення

Президент України Петро Порошенко, коментуючи запеклі суперечки з приводу доцільності проведення військового параду на День незалежності України, заявив, що парад стане демонстрацією здатності нашої країни захистити себе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".
"Це (парад) демонстрація того, що нам є чим і як захистити мир і спокій нашої держави і народу", - заявив Порошенко.
Глава держави також зазначив, що в параді військ візьмуть участь і співробітники СБУ, що проявили себе в ході антитерористичної операції.
Нагадаємо, що на параді планують продемонструвати експериментальні зразки нової військової форми. У Києві буде показана модернізована техніка, що надійшла з заводів і підприємств оборонно-промислового комплексу, та техніка, яка була в резерві Міноборони.
Раніше на репетиції військового параду військовослужбовців Збройних сил України, який приурочений до 25 річниці незалежності України, вперше показали парадну форму українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?