Названо ім'я останнього тренера популярного талант-шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо ім'я останнього тренера популярного талант-шоу

Названо ім'я останнього тренера популярного талант-шоу
Джерело:  online.ua

До тренерського складу третього сезону популярного вокального шоу "Голос. Діти" приєдналася відома українська співачка Тіна Кароль; вона стала третім і останнім суддею проекту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
"Цей сезон особливий, тому що цілих два роки не було проекту "Голос. Діти" на каналі "1 + 1". І зараз ми чуємо зовсім інші голоси, бачимо зовсім інше покоління - покоління вільних. Я щаслива бачити такі таланти і розуміти, що у нас таке музичне та професійне майбутнє. Наші учасники - це щось неймовірне. Я в захваті!" - каже Тіна Кароль.
Таким чином, в оновлену тренерську панель третього сезону «Голос. Діти» увійшли Тіна Кароль, Потап і Monatik.


Нагадаємо, Кароль вже втретє стає тренером талант-шоу. Переможцем минулого сезону «Голос. Діти» став саме підопічний Тіни Роман Сасанчин.
Зараз тренери разом з продюсерами проекту вже приступили до зйомок "сліпих прослуховувань" третього сезону. Тренери відзначають, що учасники «Голос. Діти-3» - абсолютно нове покоління дітей, сучасні, яскраві і вільні від стереотипів.
Проект стартує вже цієї осені. Ведучими шоу будуть Юрій Горбунов та Катя Осадча.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тіна Кароль записала разом із учасниками другого сезону популярного дитячого вокального шоу «Голос. Діти» гімн "Україна — це ти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?