У Кремлі побоялися: з'явилося нове пояснення кримської провокації Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі побоялися: з'явилося нове пояснення кримської провокації Путіна

У Кремлі побоялися: з'явилося нове пояснення кримської провокації Путіна
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що президент Росії Володимир Путін і його наближені перебувають в розгубленості, тому і роблять непослідовні кроки, як, наприклад, провокація в Криму, коли в Кремлі злякалися ескалації конфлікту з Україною.
Про це Піонтковський заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.
Відповідаючи на питання, чи можуть бути перенесені в Росії президентські вибори, які повинні відбутися 11 березня 2018 року, на 2017 рік, подалі від початку піку економічної кризи і непопулярних соціально-економічних рішень в РФ, Піонтковський сказав: «Так. Цілком можливий такий варіант - швидше провести президентські вибори, одразу ж слідом за думськими».
«А потім всі труднощі в РФ пояснювати "піндосами", світовими лаштунками і "бендерівськими" агентами в Україні. Передбачати точно важко. У Кремлі панує повна розгубленість. Вони перебирають варіанти, а вони всі погані. Наприклад, остання провокація в Криму», - продовжив Піонтковський.
«Задумано було, як нові Гляйвіц або Майніло (провокації, що стали приводами до початків воєн Німеччини проти Польщі та СРСР проти Фінляндії, - ONLINE.UA), але самі злякалися ескалації. У перші дні Медведєв (прем'єр Росії Дмитро Медведєв - ONLINE.UA) розповідав про можливості розриву дипломатичних відносин, про відмову від мінського процесу», - продовжив Піонтковський.
«Але під час поїздки до Криму Путін вже запевняв, що не прагне до конфронтації, і Кремль буде підтримувати відносини з українським керівництвом. Метушаться, не знаючи, що робити. Не можна і забувати, що, як давно вже повідала нам пані Меркель (канцлер Німеччини Ангела Меркель - Ред.), Путін "живе в іншому світі" (в іншій інтерпретації - "втратив контакт з реальністю", - ОNLINE.UA)», - додав Піонтковський.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В Україні у Путіна два варіанти, а в Кремлі йде боротьба мільярдерів - Андрій Піонтковський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?