Українська співачка зворушила кліпом із загиблими солдатами: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка зворушила кліпом із загиблими солдатами: опубліковані фото і відео

Українська співачка зворушила кліпом із загиблими солдатами: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка Марія Яремчук презентувала надзвичайно хвилюючий відеокліп на композицію "В чистім полі".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
У кліпі співачка з'явилася в образі нареченої. Режисером відеоряду виступив іменитий клімпейкер Алан Бадоєв.
"Від першої ноти і до останньої ця пісня наповнена правдою. Правдою життя, яку дуже тонко візуалізував Алан Бадоєв. І яку втілив у життя автор пісні Сергій Доценко. А я з трепетом чекала виходу нашої роботи, тому що для мене вона найочікуваніша з усього, що я робила", - розповіла Марія.
Відзначимо, що "В чистім полі" - це перша співпраця співачки та кліпмейкера.
"Такі роботи даються нелегко... Дуже важливо точно відчувати артиста і бути з ним за одне, розповідати єдину історію. Вірю, багато хто відчує наш меседж", - написав у своєму мікроблозі режисер.


Нова відеоробота співачки зворушила користувачів мережі.
"Красиво, але дивитися немає сил.... особливо тим, хто втратив близьких на цій війні...", "Пісня - біль душі нашого народу", "Дуже вразило до мурашок, сама часто думала на цю тему і тут все дуже яскраво передано", - пишуть інтернет-користувачі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка представив пісню "Україна", присвятивши її бійцям, які захищають країну в зоні АТО на Донбасі, а також кожному українцеві, хто пишається своєю батьківщиною.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?