У Порошенка показали міністра оборони в новій формі: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенка показали міністра оборони в новій формі: опубліковано фото

У Порошенка показали міністра оборони в новій формі: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента України Юрій Бірюков опублікував фотографії міністра оборони України Степана Полторака в новій формі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
«Але зараз мова не про нову форму, за що величезні благодарочки Віталію Гайдукевичу і його команді», - також написав Бірюков.



За його словами, йому до рук потрапив документ, згідно з яким в Збройних Силах України налічується наразі загалом 153 генеральські посади.


«На сьогоднішній день на 153 посадах є 141 чоловік. 12 посад зараз вакантні. Зі 141 офіцера - тільки 80 генералів, і 61 полковник. Спробуйте розрахувати пропорцію, якщо при 153 посадах ми маємо найменшу кількість генералів, а фактично у нас їх - 80», - написав Бірюков.


«Не всі 80 - хороші. Так! Але багатьох "старих", дуже-дуже багатьох - вже звільнили. А багато хто з 61 полковника - з реальним бойовим досвідом. І вони ставатимуть генералами. І в новій генеральській формі ходитимуть потім. P.S. Ні, ну орел же ж!», - додав Бірюков.



Нову форму вже коментують в соціальних мережах.


"У міністра новий однострій", - написав користувач Twitter Oleksandr Arhat.



"Це все більше на амерів фото схоже", "Ну ось - на людину став схожий", "прямо як Брідлав", - пишуть в коментарях.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що міністр оборони Степан Полторак освоїв ази водіння танка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?