Стало відомо про великі втрати бойовиків на Донбасі: названі цифри
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про великі втрати бойовиків на Донбасі: названі цифри

Стало відомо про великі втрати бойовиків на Донбасі: названі цифри
Джерело:  online.ua

За добу 21 серпня на Донбасі зафіксовано загибель сімох бойовиків, ще п'ятеро були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони.
"Протягом доби підтверджені втрати противника складають сім загиблих і п'ять поранених "військовослужбовців" "11-го окремого механізованого полку" з місцем дислокації в Макіївці, "1-й" - з місцем дислокації в Комсомольському, "3-й" - з місцем дислокації в Горлівці і "5-й" - з місцем дислокації в Макіївці "окремих мотострілкових бригад" першого армійського корпусу", - сказано в повідомленні.
При цьому, за даними розвідки, втрати особового складу "п'ятої окремої мотострілкової бригади" пов'язані з вибухом боєкомплекту самохідної артилерійської установки, в результаті чого загинули троє і поранено одного "військовослужбовець".
У той же час за минулу добу в зоні АТО в результаті бойових дій шестеро українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає, як повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.
"За минулу добу в результаті бойових дій, на щастя, загиблих серед наших воїнів немає, але шість військових отримали поранення", - сказав Лисенко, передає УНН.
Як повідомляв ONLINE.UA, 20 серпня спікер Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що за добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовий, ще четверо були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?