Чи піде Путін з Донбасу: в Росії розповіли, якої ознаки очікувати
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи піде Путін з Донбасу: в Росії розповіли, якої ознаки очікувати

Чи піде Путін з Донбасу: в Росії розповіли, якої ознаки очікувати
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що президент РФ Володимир Путін піде з Донбасу, варто лише дочекатися виборів до Держдуми.
Про це Піонтковський сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Путін зарвався у відносинах з навколишнім світом. Його стратегічна мета по розвалу української держави реалізована не буде. Тому у нього зараз два варіанти дій. Перший: закусити вудила і підвищувати ставки. Другий: зіскочити. Тобто піти на те, що в частині путінського оточення називають "нове мирне співіснування". Була така стаття впливового кремлівського політолога Федора Лук'янова. Там по Україні все просто: Донбас віддаємо, а Крим - ні", - сказав експерт.
За його словами, якщо опозиційна партія "Яблуко" пройде на виборах в Держдуму, це буде сигналом Путіна Заходу, що він готовий поступитися.
"Мені здається, що Путін коливається. На виборах, як говорив товариш Сталін, головне - підрахувати, а не проголосувати. Тому, якщо Путін вирішить зіскакувати і налагоджувати відносини з Заходом, то йому треба дати якийсь сигнал. Таким сигналом може бути проходження партії Явлінського "Яблуко" в Думу. Прохід цієї партії означатиме, що Путін може піти на поступки. Якщо "Яблуко» не пропустять, а я б ставив саме на такий варіант, то це буде означати продовження конфронтації", - підкреслив політолог.
Нагадаємо, вибори до Держдуми відбудуться 18 вересня 2016 року.
Повний текст і нтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В Україні у Путіна два варіанти, а в Кремлі йде боротьба мільярдерів - Андрій Піонтковський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?