Луценко зробив резонансну заяву щодо радника Путіна, Шойгу і генералів РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко зробив резонансну заяву щодо радника Путіна, Шойгу і генералів РФ

Луценко зробив резонансну заяву щодо радника Путіна, Шойгу і генералів РФ
Джерело:  УНН

Генеральний прокурор України Юрій Луценко

заявив, що ГПУ повідомила про підозру в скоєнні особливо тяжких злочинів радникові президента Росії Володимира Путіна, міністрові оборони РФ Сергію Шойгу і двом його заступникам, а також російським генералам вищого командного складу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНН

.


За словами глави ГПУ, на підставі зібраних доказів 8 серпня Генпрокуратурою України повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України і громадської безпеки, миру і міжнародного правопорядку 18 особам з числа представників влади та керівництва Збройних сил РФ.


"Серед них радник президента РФ, колишній уповноважений представник президента РФ в так званому кримському федеральному окрузі, міністр оборони РФ і двоє його заступників. І ще 10 генералів з числа вищого командного складу ЗС РФ", - сказав Луценко на прес-конференції.


Раніше повідомлялося, що

слідчі Генпрокуратури вручили підозру колишньому міністру юстиції Олександру Лавриновичу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?