Моторошна трагедія з відомим волонтером сталася в Хмельницькій області
Категорія
Події
Дата публікації

Моторошна трагедія з відомим волонтером сталася в Хмельницькій області

Моторошна трагедія з відомим волонтером сталася в Хмельницькій області

У Хмельницькій області на подвір'ї приватного господарства в селі Карпівці знайшли повішеним 27-річного волонтера Володимира Вітішина
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook друга волонтера Іллі Лисенка.
"Сьогодні нас покинув Володимир Вітішин. Є імена розкручені і розпіарені в Фейсбуці, волонтерській тусовці і на фронті. Володя "Добриня" був крутіше всіх найбільш розпіарених і розкручених! Це була людина добра з позивним "Добриня". Донецький аеропорт, Дебальцеве, Попасна... у 2015 році він був у всіх точках. Смерть знайшла його в мирному Хмельницькому", - написав він.
За словами знайомого Вітішина, останнім часом загиблий працював над створенням центру реабілітації українських воїнів. У нього залишився однорічний син і дружина.
У поліції Хмельницької області повідомили, що швидше за все волонтер наклав на себе руки.
"Було знайдено тіло чоловіка, 1989 року народження. Цілком ймовірно, загиблий покінчив самогубством через повішення. Ознак насильницької смерті на його тілі не виявлено. Триває слідство, тіло передали в морг", - цитує Сегодня.ua керівника прес-служби Хмельницької поліції Інну Глегу.
Загиблий був головою обласного благодійного фонду "Центр "Добриня", що належить волонтерського руху "Хмельницький Армія SOS".
Раніше повідомлялося, що в місті Василівка Запорізької області невідомі напали на капелана Михайла Ільницького та волонтерів Романа Волицького та Степана Солука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?