Луценко озвучив деталі гучних звинувачень на адресу людей Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко озвучив деталі гучних звинувачень на адресу людей Путіна

Луценко озвучив деталі гучних звинувачень на адресу людей Путіна
Джерело:  УНН

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що його відомство має намір оголосити в міжнародний розшук радника президента РФ Володимира Путіна Сергія Глазьєва, міністра оборони РФ Сергія Шойгу і ще 16 росіян, яким повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.
"Ми будемо одразу після завершення державного розшуку (так вимагає від нас законодавство - певний час його проводити), встановивши, якщо цих громадян немає на території України - передати справу в міжнародний розшук", - повідомив глава ГПУ.
За словами Луценка, злочинні дії російських високопосадовців, яким було оголошено повідомлення про підозру, привели до загибелі 2263 українських військовослужбовців, а також було завдано збитків на загальну суму понад 1,3 трлн грн.
"Злочинні дії вказаних співучасників, які почалися з лютого 2014 року, привели до загибелі не менше 2263 і пораненню не менше 8393 військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань, а також заподіяння матеріальних збитків у вигляді знищення військової техніки, озброєння іншого військового майна на загальну суму понад 1,3 трлн грн", - підкреслив генпрокурор.
Раніше відомий карикатурист Сергій  Йолкін висміяв нового міністра освіти РФ Ольгу Васильєву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?