Мережу обурив бойовик з Росії з розповіддю про "розп'ятого хлопчика": опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу обурив бойовик з Росії з розповіддю про "розп'ятого хлопчика": опубліковано відео

Мережу обурив бойовик з Росії з розповіддю про "розп'ятого хлопчика": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Мережу обурив бойовик ДНР з Росії, який заявив, що приїхав на війну з українцями під враженням від знаменитого фейкового сюжету російського ТБ про "розп'ятого хлопчика".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Бойовик дав інтерв'ю одному з російських пропагандистських каналів, розповівши, після чого він вирішив воювати проти українців.
"Горлівка. П'ятирічну дитину розіп'яли і поставили на Красній площі. І я побачив в Youtube, не знаю, скоригував наш уряд чи уряд України це відео, але якщо пошукати, можна побачити п'ятирічну розп'яту дитину. Я просто вийшов з дому в одних капцях, поїхав купив квиток і приїхав сюди", - сказав бойовик.


Відзначимо, що росіянин не може точно повторити хіт російської пропаганди, згідно з яким хлопчик нібито був розіп'ятий в Слов'янську, а не в Горлівці. Користувачі мережі також помітили, що, можливо, російський найманець говорить вже про іншого хлопчика, оскільки "слов'янському хлопчикові" на момент, коли його "розіп'яли", було три роки.
Yuri I: "Я все зрозумів!! Першого хлопчика розіп'яли в 3 роки, цього в 5, різниця між репортажами - рівно 2 роки... Це один і той же хлопчик! Карателі його кожні 2 роки розпинати будуть".

Serhios Bond: "... один прибивав, двоє тримали ..." Скільки сили-то у 5-ти-річного хлопчика в трусиках!"
Dmytro Gavryushenko: "У це можуть вірити тільки т.з.русскіє".
Vovan Putin: "Розіп'яли мозок".

Іван Іванович: "Ех хлопчик ..... На ютубі бачив. В тапочках вибіг ...... а мізків не було ...".

Олександр Іванов: "Та скільки можна? У нас так скоро хлопчиків не залишиться. Зав'язуйте".
Нагадаємо, раніше блогер Горький Лук пояснив, що першопричиною російського фейку про розп'ятого хлопчика є характерний для Росії принцип "збрехав і забув".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?