Організатори ярмарку відповіли на побиття "мами" Сердючки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Організатори ярмарку відповіли на побиття "мами" Сердючки

Організатори ярмарку відповіли на побиття "мами" Сердючки
Джерело:  online.ua

Організатори Сорочинського ярмарку прокоментували побиття сценічної мами Вєрки Сердючки артистки Інни Білоконь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Директор ярмарки Ольга Олешко прокоментувала інцидент. Вона розповіла, що дуже шкодує про те, що трапилося. Також Ольга поділилася, що не очікувала такого напливу людей в цьому році.
"Висновки обов'язково зробимо, посилимо заходи безпеки в наступному році. Таке трапляється вкрай рідко. Тим більше ця жінка (Інна Білоконь - прим. Ред.) наша постійна учасниця, вона завжди з посмішкою, завжди така красива. Мені дуже шкода, що таке сталося", - сказала Олешко.
Нагадаємо, Інну Білоконь і її 18-річну дочку Яну побили невідомі цигани на Сорочинському ярмарку в Полтаві. У дівчини травмована щелепа, Інна ж отримала численні забої обличчя.
Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Данилко (сценічний образ - Вєрка Сердючка), з яким Інну пов'язує не тільки робота, але й багаторічна дружба, розповів, що артистка зараз в стресовому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?