Українцям розповіли про кращу модель поведінки з путінськими пропагандистами: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли про кращу модель поведінки з путінськими пропагандистами: опубліковано відео

Українцям розповіли про кращу модель поведінки з путінськими пропагандистами: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук на прикладі свого  спілкування з російським журналістом Арменом Гаспаряном розповів українцям про кращу модель поведінки з пропагандистами президента Росії Володимира Путіна.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Чи можлива в принципі розмова між російським та українським народами. До тих пір, поки з російської сторони формат такого спілкування буде в стилі «а ви доведіть», - безумовно, ні. Чому? Доводити треба не обвинуваченому, не підозрюваному. Стався міжнародний злочин, в ролі жертви виявилися ми, і два роки ми намагаємося домогтися справедливості. Десь своїми силами, десь залучаючи допомогу", - зазначив блогер.
На його думку, не варто витрачати час і сили, доводячи щось росіянам.
"Зрозуміло, що доводити потрібно не гопнику, доводити потрібно в суді, на суді - присяжним. Що-небудь доводити росіянину - це просто трата часу і сил. Тому я і кажу, що нічого доводити не треба, ви доводите не тим. Довести можна людині, яка в принципі готова зрозуміти свою провину і визнати її. Але якщо цієї готовності немає, то і говорити нема про що", - сказав Лук.
Він додав, що кремлівський пропагандист Гаспарян залишився незадоволений їх бесідою.
"Цим передбачувано і закінчилася розмова з Арменом Гаспаряном, який теж, напевно, залишився незадоволений. Він ображався на те, що непродуктивно витрачають його час. Я хотів би, щоб (навряд чи він про це дізнається, але я скажу) він зрозумів, що його час в Україні не вартий взагалі нічого. Його тут не знають практично, і нікому не цікаво, що сказав черговий Гаспарян з цієї кремлівської обойми".
"Цих Гаспарянів - їм немає числа, їх тьма. Їх образи і уявлення про цінності свого часу дуже перебільшені. Їх час нічого не вартий. Коли я говорив про те, що говорю безкоштовно, а він - за гроші, його це дуже сильно зачепило, і він мало не судом погрожував. Але я ж не мав на увазі, що йому платять конкретно за цю передачу. Кремлівським пропагандистам платять не за вихід на арену. Їм платять за номер. Тому, якщо він відпрацював по спеціальностях, завтра він своє візьме. Природно, грошима. А все інше ви можете прочитати в лекції, яка була присвячена саме цій розмови по радіо з черговим кремлівським пропагандистом", - розповів блогер.



Більше  читайте в відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA: Разговор с гопником: как я общался с кремлевским пропагандистом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?