Це подвиг: в Кабміні відповіли Саакашвілі за Олімпіаду-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це подвиг: в Кабміні відповіли Саакашвілі за Олімпіаду-2016

Це подвиг: в Кабміні відповіли Саакашвілі за Олімпіаду-2016
Джерело:  online.ua

Результати українських спортсменів на XXXI Літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро є справжнім подвигом.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив радник міністра молоді та спорту Павло Булгак у відповідь на критику губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі.
"Не пану Саакашвілі давати принизливі оцінки виступам збірної України на Олімпійських іграх. Він сьогодні тут, а завтра там. А ми країна, яка два з половиною роки воює, і кожна медаль наших хлопців і дівчат у Ріо - це подвиг", - написав Булгак в Facebook.
Дивіться: Вс і медалі України на Олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро: опубліковані фото


Крім того, Булгак звинуватив Саакашвілі у брехні.


"Саакашвілі в своєму ганебному бажанні публічно принизити олімпійську збірну України - не відмовляється від відвертої брехні і маніпуляцій. Перше. Саакашвілі стверджує, що нас випередив Азербайджан - це неправда. Азербайджан посів 39 місце, а Грузія 38. Україна в медальному заліку займає 31 місце. Друге. Саакашвілі каже: "у Грузії, яка в десять разів менша за Україну, майже стільки ж медалей, скільки в України". Це теж неправда. Нічого собі "майже стільки ж медалей". У Грузії 7 медалей, а в України - 11 медалей . Різниця в 4 медалі на Олімпіаді в умовах шаленої конкуренції - це досить велика різниця. І не забувайте, одне золото у нашого Жана Беленюка в фіналі греко-римської боротьби вкрав один продажний грузинський суддя-кілер, який за дивним збігом обставин проживає в російському місті Тверь. Чому Саакашвілі ні словом не обмовився про цього грузинського суддю? Правда очі коле?", - обурюється Булгак.


Нагадаємо,

Україна побила кілька антирекордів на Олімпіаді в Ріо

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?