Новий посол США звернулася до українців: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий посол США звернулася до українців: опубліковано відео

Новий посол США звернулася до українців: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Новий посол США в Україні Марі Йованович

звернулася до українців і українською мовою розповіла про себе і свої цілі на новій посаді.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter посольства США в Україні.


Йованович нагадала, що вже працювала в Україні і з нетерпінням чекає можливості знову помандрувати країною, побачитися тут зі старими друзями і зустріти нових.


Вона також розповіла, що переїжджає до Києва зі своєю 88-річною мамою і улюбленим собакою.


"Я сподіваюся працювати разом з вами, щоб підтримувати суверенну, територіально цілісну демократичну і заможну Україну. Слава Україні!" - зазначила посол.



Йованович вже працювала в Україні. Перед Помаранчевою революцією вона була заступником посла, а до недавнього часу працювала заступником помічника держсекретаря США з європейських і азіатських справ.


Як відомо, в середині липня Сенат США затвердив дипломата Марі Йованович новим послом в Україні. Вона замінила на цій посаді Джеффрі Пайєтта.


Раніше повідомлялося, що, за словами Пайєтта,

Україна найближчими днями отримає партію військової допомоги з США, при цьому на протитанкові ракетні комплекси "Джавеллін" українці поки можуть не розраховувати

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?