Винесено рішення по депутату, який влаштував смертельну ДТП в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Винесено рішення по депутату, який влаштував смертельну ДТП в Києві

Винесено рішення по депутату, який влаштував смертельну ДТП в Києві

Апеляційний суд заарештував  депутата Макарівської райради Матвія Євсеєнко, який спровокував ДТП з тяжкими наслідками на Кільцевій дорозі в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Прокуратури Києва.
"Апеляційний суд столиці підтримав позицію прокуратури міста Києва та обрав для депутата Макарівської райради, який підозрюється в скоєнні ДТП з тяжкими наслідками на Кільцевій дорозі, запобіжний захід у вигляді арешту. Таким чином, Апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції, за яким винуватець ДТП повинен був знаходитися під домашнім арештом", - йдеться в повідомленні.
Винуватцеві ДТП повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 286 КК України). За вчинене депутату загрожує до 8 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.
Раніше повідомлялося, що  в лікарні Києва помер Олексій Новіков, який постраждав у результаті ДТП, винуватцем якого є Матвій Євсеєнко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?