У Кремлі розгублені, для них всі варіанти погані - російський політолог
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі розгублені, для них всі варіанти погані - російський політолог

У Кремлі розгублені, для них всі варіанти погані - російський політолог
Джерело:  online.ua

Російський політолог, публіцист і вчений Андрій Піонтковський

 вважає, що в Кремлі панує повна розгубленість, а всі варіанти дій в Україні, які перебирає російське керівництво, погані.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.



"Цілком можливий такий варіант - швидше провести президентські вибори, відразу ж слідом за думськими. А потім всі труднощі в РФ пояснювати "піндосами", світовими лаштунками і "бендерівськими" агентами в Україні. Передбачати точно важко. У Кремлі панує повна розгубленість. Вони перебирають варіанти, а вони все погані", - сказав Піонтковський.


Як приклад поганого варіанта політолог навів недавню провокацію з "українськими диверсантами" в окупованому Криму.


"Наприклад, остання провокація в Криму. Задумано було, як нові Гляйвіц або Майні (провокації, що стали приводами до початків воєн Німеччини проти Польщі та СРСР проти Фінляндії, - ONLINE.UA), але самі злякалися ескалації. У перші дні Медведєв розповідав про можливості розриву дипломатичних відносин, про відмову від мінського процесу. Але під час поїздки до Криму Путін вже запевняв, що не прагне до конфронтації, і Кремль буде підтримувати відносини з українським керівництвом", - зазначив він.


"Метаються, не знаючи, що робити. Не можна і забувати, що, як давно вже повідала нам пані Меркель, Путін "живе в іншому світі" (в іншій інтерпретації - "втратив контакт з реальністю", - ОNLINE.UA)", - додав Поіонтковскій.


Більше

читайте в інтерв'ю Андрія Піонтковського ONLINE.UA: В Україні у Путіна два варіанти, а в Кремлі йде боротьба мільярдерів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?