Журналіст нагадав, як путінських мерзотників пускали на українське ТБ
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналіст нагадав, як путінських мерзотників пускали на українське ТБ

Журналіст нагадав, як путінських мерзотників пускали на українське ТБ

Відомий журналіст Віталій Портніков нагадав, як радника президента Росії Володимира Путіна  Сергія Глазьєва і депутата Держдуми Костянтина Затуліна, обвинувачених в посяганні на територіальну цілісність України, запрошували на ефіри в українські телепередачі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Портникова.
"Коли я слухаю оприлюднені телефонні розмови Глазьєва і Затуліна, я пам'ятаю, як ці два мерзотника були постійними гостями шустерівськіх ефірів і як мої спроби говорити з ними як з провокаторами, а не як з політиками "з іншою думкою" наштовхувалися на стіну нерозуміння інших учасників програми", - написав він.
"Вони продовжували їздити і виступати, готуючись до знищення нашої країни. А глядачі продовжували дивитися, а наші політики продовжували - і продовжують - туди бігати, вже для діалогу з іншими провокаторами. Яка дивовижна схильність до суїциду", - додав Портніков.
Раніше повідомлялося, що  Генеральна прокуратура України готує матеріали для оголошення про підозру президенту Росії Володимиру Путіну і прем'єр-міністру Дмитру Медведєву у посяганні на територіальну цілісність України і веденні агресивної війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?