Убив бензопилою: стало відомо про звірства ставленика Путіна в Чечні
Категорія
Світ
Дата публікації

Убив бензопилою: стало відомо про звірства ставленика Путіна в Чечні

Убив бензопилою: стало відомо про звірства ставленика Путіна в Чечні
Джерело:  online.ua

Боєць АТО, лікар-хірург чеченського походження Аміна Окуєва стверджує, що лідер Чечні Рамзан Кадиров свого часу вбив бензопилою начальника своєї охорони, якого запідозрив у змові.
Про це Окуєва розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
За її словами, для Кадирова не становить особливих труднощів вбити будь-кого, хто впав у немилість.
"Припустимо, власноруч вбити якогось свого підлеглого, який йому чимось не догодив, для Кадирова - звичайна справа", - сказала Окуєва.
"Якось він власноруч заживо розчленував бензопилою начальника своєї охорони, якого запідозрив у змові. Розумію, що це звучить настільки страшно, що здається неймовірним, але, тим не менш, так воно і було. По всій Чечні розповзлися чутки про це, а щось приховати там вкрай складно", - додала вона.
Після того, як Кадиров на очах у десятків підлеглих заживо розрізав бензопилою свого начальника охорони, тодішній президент РФ Дмитро Медведєв усунув його з посади.
"У той період номінальним правителем Кремля був Медведєв (нинішній прем'єр РФ Дмитро Медведєв, - ONLINE.UA). Він, дізнавшись про цей кричущий випадок, відсторонив Рамзана від займаної посади. Відсторонений він був цілий тиждень, хоча інформація і не пройшла офіційно, але про це, знову ж таки, знали всі в Чечні", - сказала Окуєва.
За її словами, повернути Кадирову пост допоміг Володимир Путін.
"Тільки особисте втручання Путіна допомогло Кадирову повернути його посаду", - підкреслила вона.
"Тому, думаю, Кадиров не лукавив, коли говорив, що він мріє про те, щоб Путін довічно був президентом РФ, і що він готовий віддати за нього життя. Звичайно, буде готовий, адже в разі краху режиму Путіна, самого Кадирова і так майже напевно чекає ганебна і болісна загибель", - резюмувала Окуєва.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Путіна і Кадирова склався союз психопатів-маніяків - Аміна Окуєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?