Розвідка дізналася про дивні тренування бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Розвідка дізналася про дивні тренування бойовиків ДНР

Розвідка дізналася про дивні тренування бойовиків ДНР

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє про дивні навчання бойовиків ДНР під Маріуполем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУР Міноборони України.
За даними відомства, на полігоні "Маркине" помічено підрозділ 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), який відпрацьовував порядок дій особового складу при приведенні до вищого ступеню бойової готовності.
"У тиловому районі 9 ошмп проведено тренування окремого батальйону матеріального забезпечення (військова частина 08812) 1 армійського корпусу ЗС РФ про вивезення т. зв. "глави ДНР" Захарченка та його майна в Росію в разі екстреної евакуації", - йдеться в заяві розвідки.
Раніше повідомлялося, що СБУ і військові ЗСУ виявили на Донбасі схованку з 75 ящиками тротилу, по 25 кг у кожному, який бойовики ДНР збиралися використовувати для проведення диверсій напередодні святкування 25-ї річниці Незалежності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?