На відомого російського стиліста напав маніяк
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На відомого російського стиліста напав маніяк

На відомого російського стиліста напав маніяк
Джерело:  online.ua

На російського стиліста, дизайнера зачісок, візажиста і співака Сергія Звєрєва напав невідомий з ножем в центрі Москви.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Periscope.
Стиліст розповів, що під час прогулянки по Тверській з супутницею Світланою (прізвище жінки невідоме) ввечері в неділю, 21 серпня, за ними слідував чоловік.
"Йде за нами... На вигляд йому років тридцять п'ять. Дуже засмаглий, худий, темне волосся, великі очі, одягнений в темне. В перехід спускаємося, і він каже: "Дайте мені сто рублів. Інакше я вас поріжу обох" і дістає ніж!", - розповів Звєрєв.
"Я став переконувати його, що тут камери всюди і він не піде. Ми насилу забралися. Але встигли попередити людей навколо про те, що на вулиці орудує маніяк. Будьте обережні, тому що він сказав, що він відсидів у в'язниці, тільки що вийшов, і йому все одно", - додав він.
Після всього Звєрєв тут же зайшов в найближчий ресторан і викликав поліцію. Виявилося, що злочинець часто промишляє в тих місцях. Більш того, він не боїться газових балончиків. Однак поліція приїхала занадто пізно, і маніяк встиг втекти.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Сергій Звєрєв розповів про своє бажання представляти Росію на міжнародному конкурсі Євробачення, який наступного року пройде в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?