Стало відомо про справжні стосунки Путіна і Кадирова
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про справжні стосунки Путіна і Кадирова

Стало відомо про справжні стосунки Путіна і Кадирова
Джерело:  online.ua

Боєць АТО, лікар-хірург чеченського походження Аміна Окуєва заявила, що глава Чечні Рамзан Кадиров є маріонеткою президента РФ Володимира Путіна, оскільки той його підняв на ноги і багато грошей витрачає на його утримання.
Про це Окуєва розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Кадиров є в повному розумінні цього слова маріонеткою Путіна. Він і сам про себе говорив, що він - піхотинець Путіна. Путін багато поставив на нього і, відповідно, багато витрачає на його утримання. Придушити визвольний рух в окупованій Чечні можна було саме таким чином: поставити там всередині цербера, який невпинно буде гнобити народ, планомірно знищуючи кращих, а інших триматиме в постійному страху, щоб не надумали висовуватися. Путін витрачає щорічно величезні кошти з бюджету, які практично повністю йдуть на задоволення особистих примх Кадирова", - сказала боєць АТО.
За її словами, практично нічого з цих коштів не йде на поліпшення життя простих людей.
"Навпаки, крім загальнодержавних податків, вони ще зобов'язані виплачувати обов'язковий оброк у вигляді коштів в "Фонд Аймані Кадирової" (так називають Регіональний громадський фонд імені Ахмата Кадирова, де Аймані Кадирова, мати Рамзана Кадирова, є президентом, - ОNLINE.UA). Все це йде на утримання особистої армії Кадирова, - продажних людей, які вірні своєму господареві до тих пір, поки отримують від нього щедрі подачки. А також на особисті розваги Рамзана і його найближчого оточення: палаци, автопарки з сотнями найдорожчих в світі машин, зоопарки з рідкісними тваринами", - продовжує свою розповідь Окуєва.
Вона також підкреслила, що для Кадирова законом є тільки слова Путіна, все інше - мізерно.
"У свою чергу, Рамзан дуже відданий і слухняний своєму господареві - Путіну. Фактично, Путін - єдина людина, чиї слова є законом для Рамзана. Думку інших він і в гріш не ставить, тоді як Путіна слухає беззаперечно", - сказала боєць.
"Одним словом, у них такий взаємовигідний тандем двох психопатів-маніяків. І вони дуже тримаються один за одного", - підкреслила вона.
Як приклад Окуева наводить випадок, коли Кадиров на очах у десятків людей зарізав бензопилою начальника своєї охорони.
"Для прикладу повернуся до випадку, коли Кадиров на очах у десятків підлеглих заживо розрізав бензопилою свого начальника охорони. В той період номінальним правителем Кремля був Медведєв (нинішній прем'єр РФ Дмитро Медведєв, - ONLINE.UA). Він, дізнавшись про цей кричущий випадок, відсторонив Рамзана від займаної посади. Відсторонений він був цілий тиждень, хоча інформація і не пройшла офіційно, але про це, знову ж таки, знали всі в Чечні. Тільки особисте втручання Путіна допомогло Кадирову повернути його посаду", - розповіла жінка.
"Тому, думаю, Кадиров не лукавив, коли говорив, що він мріє про те, щоб Путін довічно був президентом РФ, і що він готовий віддати за нього життя. Звичайно, буде готовий, адже в разі краху режиму Путіна, самого Кадирова і так майже напевно чекає ганебна і болісна загибель", - резюмувала вона.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Путіна і Кадирова склався союз психопатів-маніяків - Аміна Окуєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?