У Порошенка виявили захват атакою на Путіна на російському ТБ: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка виявили захват атакою на Путіна на російському ТБ: з'явилося відео

У Порошенка виявили захват атакою на Путіна на російському ТБ: з'явилося відео

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Олег Медведєв захоплений закликом представника опозиційної російської партії ПАРНАС В'ячеслава Мальцева оголосити імпічмент президенту РФ Володимиру Путіну, озвученому на головному пропагандистському каналі Росія 1.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Медведєва.
Зокрема в ході офіційних дебатів парламентських партій на головному російському державному каналі Мальцев заявив, що саме Путін гальмує розвиток економіки РФ.
"Конституційним шляхом - шляхом імпічменту... відсторонити від влади те головне гальмо, яке заважає нашій економіці ... Винні бояри, а цар чудовий. Якщо цар не знає, що діється в країні, його треба в дурдом саджати. Якщо знає і не заважає цьому, його треба в тюрму. Якщо знає і сприяє, на кол треба саджати таких царів", - сказав представник ПАРНАСу.
"Це як в 68-му мітинг на Красній площі проти вторгнення в Чехословаччину", - прокоментував ситуацію радник Порошенка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі опубліковані розшифровки оприлюднених Генпрокуратурою України бесід радника президента Росії Володимира Путіна Сергія Глазьєва з депутатом Держдуми Костянтином Затуліним і окупаційним главою Криму Сергієм Аксьоновим.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?