У Вірменії озвучили вирок російському солдату-вбивці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Вірменії озвучили вирок російському солдату-вбивці

У Вірменії озвучили вирок російському солдату-вбивці
Джерело:  Meduza

Суд у Вірменії визнав російського солдата Валерія Пермякова винним у вбивстві сім'ї з семи чоловік у вірменському місті Гюмрі і засудив його до довічного ув'язнення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Давати свідчення на судовому процесі він відмовився. Суд відбувався на території 102-ї російської військової бази в Гюмрі, на якій проходив службу злочинець.
Раніше вірменські ЗМІ з посиланням на неофіційні джерела повідомляли, що відбувати покарання Пермяков буде в Росії. Однак офіційного підтвердження цих відомостей немає.
Як відомо, Валерій Пермяков 12 січня 2015 року пішов у самоволку і убив сімох людей в будинку сім'ї Аветісян у вірменському місті Гюмрі. Серед загиблих були дві малолітніх дитини.
У серпні 2016 року російський військовий суд в Гюмрі засудив Пермякова до 10 років колонії суворого режиму за дезертирство і розкрадання зброї. Справа про вбивство в Гюмрі російським судом не розглядалася.
Нагадаємо, раніше Пермяков повністю визнав свою провину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?