У Авакова дали поради для ловців покемонів: з'явилася інфографіка
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова дали поради для ловців покемонів: з'явилася інфографіка

У Авакова дали поради для ловців покемонів: з'явилася інфографіка
Джерело:  Прес-служба МВС

У міністерстві внутрішніх справ, яким керує Арсен Аваков, заявили, що популярність сервісу Pokemon GO загрожує життю і здоров'ю громадян, та створили пам'ятку для ловців покемонів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.
"Популярність сервісу «Pokemon GO» привела до виникнення нового спектру загроз, пов'язаних з його використанням - об'єктам критичної інфраструктури, життю та здоров'ю окремих громадян. Кількісно збільшуються смертельні випадки з гравцями «Pokemon GO» і різноманітні порушення закону ними і щодо них", - йдеться в повідомленні.
У відомстві нагадали, що ряд держав вже озвучили застереження для своїх громадян і направили офіційні запити до розробників віртуальної гри з метою нівелювання негативних наслідків від використання цього онлайн сервісу.
Відзначається, що з огляду на реальність загроз по об'єктах критичної інфраструктури, режимних об'єктів, зони АТО, громадських місць внаслідок безконтрольності використання цього сервісу на території України і безпеки пересічних громадян, МВС готове ініціювати розгляд на засіданні Кабінету міністрів України, РНБО питання регулювання діяльності на території України подібних сервісів.
"Використовуючи закордонний досвід реагування державних органів на інциденти, пов'язані з «Pokemon GO», з метою здійснення превентивної діяльності щодо недопущення тяжких наслідків для шанувальників гри і захисту законних прав та інтересів осіб, які мимоволі можуть бути залучені в неї, на першому етапі готові запропонувати пам'ятку для кожного", - відзначили в МВС.



Раніше повідомлялося, що в Ставропольському краї Росії казаки влаштували божевільний рейд за гравцями в популярну гру Pokemon Go.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?