У ставленика Путіна в Чечні побачили проблеми з психікою
Категорія
Світ
Дата публікації

У ставленика Путіна в Чечні побачили проблеми з психікою

У ставленика Путіна в Чечні побачили проблеми з психікою
Джерело:  online.ua

Боєць АТО, лікар-хірург чеченського походження Аміна Окуєва вважає, що у лідера Чечні Рамзана Кадирова - явні проблеми з психікою.
Про це Окуева розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Рамзан Кадиров - людина з дуже слабо розвиненим інтелектом. Я б навіть сказала, що у нього присутні явні ознаки недорозвиненості, дебілізму", - сказала боєць АТО.
"Це елементарно помітно з його промови: і по-російськи, і по-чеченськи Рамзан говорить неграмотно, мнучи слова, дивним чином формулюючи думки, з безліччю слів-паразитів", - пояснила вона.
Окуєва висловила здивування таким низьким рівнем інтелекту у людини, чий батько був досить недурним.
"При тому, що його батько Ахмат був, без сумніву, людиною з досить розвиненим інтелектом. Цього не можна не визнати, хоча він - ворог чеченського народу", - зазначила жінка.
Однак це ще не всі гнітючі характеристики Кадирова.
"Крім вкрай слабкого інтелекту, Рамзан відрізняється нестерпним характером. Це дуже м'яко кажучи", - підкреслила Окуєва.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Путіна і Кадирова склався союз психопатів-маніяків - Аміна Окуєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?