Вбивство поліцейських на Тернопільщині: стали відомі нові трагічні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейських на Тернопільщині: стали відомі нові трагічні деталі

Вбивство поліцейських на Тернопільщині: стали відомі нові трагічні деталі

Чоловік, який вбив двох поліцейських у в селі Бабинці на Тернопільщині

, перед цим застрелив і свою дружину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Обозреватель"

, який цитує свої джерела.


Незадовго до трагічних подій 45-річний місцевий житель посварився зі своєю дружиною, звинувативши її у зраді (жінка повернулася з Польщі, де була на заробітках, і чоловік заявив про її любовні зв'язки з роботодавцем).


Після чергової сварки чоловік схопив мисливську рушницю і вистрілив в дружину.


Стрілянину почув сусід і зателефонував у поліцію.


Прибулі на місце НП правоохоронці намагалися вести переговори з чоловіком, який на той час забарикадувався в будинку. Пізніше він відкрив вогонь по поліцейських і вбив дільничного і начальника карного розшуку місцевого відділу поліції.


На той час на місце події прибули також спецназ і керівництво поліції району, області, а також представники прокуратури.


Вбивцю кілька годин вмовляли кинути зброю і здатися, проте чоловік знову відкрив стрілянину по правоохоронцях, поранивши ще одного оперативника.


В результаті спецназ був змушений ліквідувати стрілка.


Всі обставини НП наразі встановлюються. Відомо, що члени слідчо-оперативної групи, які першими прибули на місце події, знехтували заходами особистої безпеки і не наділи бронежилети.


Раніше

з'явилися подробиці вбивства 8-місячної дівчинки в Павлограді

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?