Савченко в книзі розповіла, як під час голодування харчувалася в туалеті
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в книзі розповіла, як під час голодування харчувалася в туалеті

Савченко в книзі розповіла, як під час голодування харчувалася в туалеті
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко

в своїй автобіографії розповіла, як під час голодування їла продукти, які їй непомітно передавали, в туалеті тюремної камери.


Про це йдеться в рецензії на книгу Савченко "Сильне ім'я Надія", опублікованій на ONLINE.UA.


Повертаючись до розділів "Тюрма" і "Голод", дізнаємося правду про те, як Савченко голодувала. У той час, як українці вболівали за народну героїню, деякі навіть голодували на знак солідарності з нею, Надя по-тихому під'їдала: пила каву і бульйон, їла шоколад і курячі гомілки. Про це вона розповідає в книзі сама. Справа в тому, що в її камері не було відеоспостереження в душі і туалеті, тому Савченко могла їсти там продукти, які їй передавали "контрабандою", а тим часом їй зараховувалися дні голодування.


У книзі Савченко пише, що на 70-й день голодування займалася спортом: прес качала, присідала, віджималася від підлоги, підтягувалася.




Нагадаємо, що в 2014 році Савченко на Донбасі потрапила в полон до бойовиків ЛНР, які віддали її в Росію. У російській в'язниці українка просиділа майже 2 роки.


Повний текст

рецензії на книгу Савченко читайте на ONLINE.UA: І вашим, і нашим: що приховує книга Надії Савченко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?