Путіну передрекли втрату контролю над Чечнею, а Кадирову страшну загибель
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну передрекли втрату контролю над Чечнею, а Кадирову страшну загибель

Путіну передрекли втрату контролю над Чечнею, а Кадирову страшну загибель
Джерело:  online.ua

Чеченський доброволець АТО Аміна Окуєва вважає, що як тільки влада президента Росії Володимира Путіна ослабне, виконуючого обов'язки глави Чечні Рамзана Кадирова "розтерзає народ, який він стільки років пригноблював".
Про це вона розповіла в інтерв'ю ОNLINE.UA.
На думку Окуєвої, система, побудована на постійному страху і пригніченні народу, рано чи пізно приречена на провал. "А тим більше якщо правитель є просто колабораціоністом, якого в якості кривавої маріонетки поставили окупанти, щоб його руками робити всю брудну роботу", - відзначає вона.
"Народ терпить до пори до часу, але при цьому ненавидить як окупантів, так і їх цепних псів, чиїми руками пригнічують народ. І за найменшої нестабільності в цій великій машині, що, у випадку з РФ, вже загниває і розвалюється, народ масово вийде з покори. Як тільки влада Путіна ослабне, Кадирова очікує доля Каддафі, тобто його в прямому сенсі розірве стільки років пригноблений їм народ", - додала Окуєва.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: У Путіна і Кадирова склався союз психопатів-маніяків - Аміна Окуєва

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?