Відомий телеведучий зворушив українців привітанням із Днем Незалежності: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий телеведучий зворушив українців привітанням із Днем Незалежності: опубліковано відео

Відомий телеведучий зворушив українців привітанням із Днем Незалежності: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий телеведучий, продюсер і шоумен Сергій Притула, який нещодавно став володарем ордена "Народний герой України", записав зворушливе відеозвернення з нагоди 25 річниці Незалежності України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Нового каналу.
У ролику Сергій Притула розповідає, що пам'ятає, як Україна стала незалежною.
"Я дуже добре пам'ятаю ті часи, коли люди мали величезне піднесення. Сотні років мільйони людей цього чекали. І ти народилася. І ми дивилися на тебе такими очима. Ти була малою. Ми тобою тішилися", - говорить він.
Шоумен зазначив, що зараз, на 25 році незалежності, Україна по-справжньому стала Мамою.
"У свої 25 ти вже встигла пережити стільки, що з-під вінка виглядает сиве пасмо. Але саме в 25 ти стала Мамою, Ненькою. Тому що коли прийшла біда, мільйони, як один, стали за тебе, як за рідну матір. І показали, що ніхто не має права її ображати. З днем ​​народження, Мамо!", - завершив своє привітання Притула.


Відзначимо, що всього за пару днів ролик набрав понад 60 тисяч переглядів.
"Ось це сказав, аж мурашки пішли", "Чудові слова, аж до кісток проймає. Спасибі, Сергій", "Дуже зворушливі слова", "До мурашок... Аж сльози на очах", "Сльози струмком від слів, але мені можна пробачити, я жінка!", "Яке зворушливе привітання! До сліз!", "Сильно", - пишуть розчулені користувачі мережі.
Як повідомляв ONLINE.UA, в День Державного прапора співак і народний артист України Олександр Пономарьов поділився з шанувальниками своєю піснею "Прапор".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?