Ідеолог "Новоросії" прокоментував скандальний запис від ГПУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" прокоментував скандальний запис від ГПУ

Ідеолог "Новоросії" прокоментував скандальний запис від ГПУ
Джерело:  BFM

Директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін назвав опубліковані Генпрокуратурою України записи розмов про анексію Криму і створення так званої "Новоросії", які вів радник президента Росії Володимира Путіна Сергій Глазьєв, "компіляцією і підтасовуванням".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Затуліна радіостанції BFM.
"У мене було багато розмов з Сергієм Глазьєвим і продовжує бути. Що стосується конкретних епізодів, які насмикані прокуратурою України, я думаю, з тієї прослушки, яку їм надали американські друзі в обмін на викриття Пола Манафорта та інші неприємності, які сьогодні Україна намагається заподіяти Дональду Трампу, який бере участь у виборчій кампанії, я можу сказати, що це компіляція і підтасовування", - сказав Затулін.
Він стверджує, що "одні його слова підставлені до інших". Проте в той же час Затулін не став заперечувати, що такі переговори мали місце в 2014 році.
"Ми з Сергієм Глазьєвим і деякими іншими людьми заснували в той час фонд "Ми всі - Беркут", щоб допомогти людям, які боролися з переворотом і проти перевороту в Україні. Я абсолютно цього не соромлюся і не збираюся з цього приводу перед будь-ким виправдовуватися. Йшлося про підтримку людей, які виступають проти перевороту, це так", - зізнався учасник розмов із Глаз'євим.
Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України опублікувала записи розмов радника президента Росії Володимира Путіна Сергія Глазьєва, які доводять причетність представників влади РФ до посягання на територіальну цілісність України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?