Військовий парад у Києві: онлайн-відео трансляція
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий парад у Києві: онлайн-відео трансляція

Військовий парад у Києві: онлайн-відео трансляція
Джерело:  online.ua

24 серпня 2016 року в Києві на Хрещатику відбудеться військовий парад з нагоди 25-ї річниці проголошення Незалежності України.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Разом з пішими розрахунками в заході мають взяти участь близько 200 одиниць бойової техніки. Дивіться пряму трансляцію військового параду в Києві на нашому сайті в середу, 24 серпня, з 10.00.
ДИВІТЬСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ НА РОСІЙСЬКОМОВНІЙ ВЕРСІЇ ONLINE.UA!
Нагадаємо, за кілька днів до Дня Незалежності на Хрещатику пройшли репетиції параду. Подряпини від важкої техніки на асфальті викликали нарікання з боку Київавтодору, проте в Міноборони пізніше заявили, що інформація про руйнування асфальту не відповідає дійсності.
Репетиція параду в Києві



Проведення параду також викликало широку дискусію в суспільстві: знайшлося безліч як противників, так і прихильників заходу.
Президент України Петро Порошенко заявив, що парад - це демонстрація здатності українців захистити мир і спокій своєї держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?