Уже навіть не Кобзон: бойовики ДНР кличуть до себе "несвіжих" російських зірок
Категорія
Культура
Дата публікації

Уже навіть не Кобзон: бойовики ДНР кличуть до себе "несвіжих" російських зірок

Уже навіть не Кобзон: бойовики ДНР кличуть до себе "несвіжих" російських зірок
Джерело:  ДАН

У Макіївці Донецької області, яка тимчасово окупована бойовиками так званої ДНР, можуть виступити російська група "Ласковый май" і  співачка Юлія Чічеріна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.
Відзначається, що виступи попередньо намічені в рамках концертної програми, присвяченої 326-річчю від дня утворення Макіївки.
«У Макіївці 25-28 серпня організовані концертна програма, присвячена Дню міста та Дню шахтаря. У концертах можуть виступити Юлія Чичеріна і група «Ласковый май», - йдеться в повідомленні.
Також в "адміністрації" Макіївки підкреслили, що переговори тривають, але там зроблять все для того, щоб виконавці приїхали. «Дати стовідсоткову гарантію, що вони обов'язково приїдуть, ми не можемо, але ми робимо все, що в наших силах», - так само відзначається в повідомленні.
Відзначимо, пік популярності групи "Ласковый май" припав на кінець 1980-тих років. У 1992-му група розпалася і знову почала виступати лише в 2009 році. Творчість Чичеріної користувалося найбільшою популярністю в першій половині нульових років.
Нагадаємо, раніше Юлія Чичеріна уже неодноразово приїжджала виступати на тимчасово окуповану територію Донбасу.
Як повідомляв ONLINE.UA, також на окупований бойовиками Донбас регулярно їздить виступати російський співак Йосип Кобзон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?