Голлівудську зірку впіймали на крадіжці: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудську зірку впіймали на крадіжці: опубліковані фото

Голлівудську зірку впіймали на крадіжці: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Відомий американський актор Білл Мюррей був спійманий на крадіжці картоплі фрі у одного з пасажирів аеропорту на острові Мартас-Він'ярд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reddit.
Один з користувачів ресурсу розповів, як Білл Мюррей підійшов до його столу в аеропорту і з'їв картоплю фрі його друга. Також він розмістив відповідні фото.



Кажуть, цей вчинок актора можна назвати втіленням давньої легенди, яка гуляє мережею. Відповідно до неї, одного разу Мюррей підійшов до відвідувача кафе і забрав з його картонного пакета кілька скибочок картоплі фрі, після чого зник у натовпі зі словами "тобі все одно ніхто ніколи не повірить".
До слова, Білл Мюррей - американський актор і режисер, лауреат премій «Золотий глобус» і BAFTA. Відомий за фільмами «День бабака», «Труднощі перекладу», «Мисливці за привидами» і іншим стрічкам.
Як повідомляв ONLINE.UA, голлівудський актор Леонардо Ді Капріо і його кохана, модель Victoria's Secret Ніна Агдал, потрапили в ДТП на машині біля Нью-Йорка. В мережі з'явилися фото і відео з місця ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?