Кращий олімпієць України став футболістом "Шахтаря": опубліковано фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кращий олімпієць України став футболістом "Шахтаря": опубліковано фото

Кращий олімпієць України став футболістом "Шахтаря": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв відвідав тренування "Шахтаря" в Києві, де йому вручили іменну футболку "гірників".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Шахтар".
Футболісти і тренери "Шахтаря" привітали Олега Верняєва з високими досягненнями на Олімпіаді, а гімнаст побажав клубу якомога швидше повернутися на "Донбас-Арену".
"Я із задоволенням відгукнувся на пропозицію приїхати на тренування і познайомитися з хлопцями. Давно хотів побувати на занятті, на власні очі побачити процес і поспілкуватися з гравцями. Навіть прикро було: ми все-таки з Донецька, а ніяк не виходило перетнутися. Я адже з дитинства вболіваю за "Шахтар". Взагалі, у мене є одна мрія - повернутися на "Донбас Арену" і знову подивитися гру улюбленої команди на цьому прекрасному стадіоні. Хлопцям хочу побажати не розслаблятися і добиватися перемог у всіх турнірах", - розповів Верняєв.

Дивіться: П ереможець Олімпіади Верняєв заспівав гімн України з уболівальниками: яскраве відео зустрічі
Ініціатором запрошення Верняєва виступив голкіпер "Шахтаря" Андрій П'ятов.
"Все вийшло досить спонтанно. Після того як Олег завоював "золото", я написав йому, привітав з перемогою. Не думав, що він відповість. Але слово за слово, і, дізнавшись, що він є фанатом "Шахтаря", запросив його до нас на тренування, - розповів П'ятов.
Нагадаємо, на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро Верняєв завоював дві медалі: "срібло" в багатоборстві" і "золото" у вправах на брусах".

Фото - ФК "Шахтар"














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?