Затримання "українського диверсанта" в Донецьку: спливла смішна правда
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання "українського диверсанта" в Донецьку: спливла смішна правда

Затримання "українського диверсанта" в Донецьку: спливла смішна правда

Затриманий в окупованому Донецьку "український диверсант" Євген Бражник

виявився прихильником бойовиків ДНР, який просто хотів пожартувати, повісивши прапор Правого сектора в своєму туалеті.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і блогера Дениса Казанського.


"Кілька днів тому на одному з федеральних каналів Росії показали сюжет про те, як МДБ ДНР затримує чергового «українського диверсанта». Ролик вийшов ефектний. На відео група биків в масках наздоганяє позашляховик з «диверсантом», витягує бідолаху з салону і валить його на землю. Загалом, відмінна ілюстрація до розповідей відомих товаришів про те, що в Донецьку більше свавілля немає і настало звичайне мирне життя", - написав блогер.


Казанський нагадав, що бойовики ДНР знайшли в будинку Бражника схрон з боєприпасами і прапор Правого сектора.


"Повідомляється, що затриманий є директором Донецького енергозаводу. На цьому заводі він нібито обладнав схрон, де зберігав боєприпаси. Зрозуміло, знайшли у нього і прапор Правого сектора. Як відомо, кожен український шпигун зобов'язаний мати у себе такий прапор і зберігати його в схованці" .


"Пізніше з'ясувалися додаткові обставини всього цього спектаклю. Затриманий Євген Бражник виявився знайомим Шарія (Анатолій Шарій, журналіст - ред.), і Шарій виступив на його підтримку. Він розповів, що Бражник ніякий не диверсант, а навіть навпаки - патріот ДНР. А прапор правого сектора у нього дійсно зберігався. Тільки в туалеті. Ну типу це жарт такий був. І дійсно, на сторінці Бражника викладена фотографія, де чорно-червоний прапор висить на унітазі", - розповів журналіст подробиці затримання Бражника.


Він додав, що бойовики ДНР не оцінили жарт свого прихильника.


"Тільки МГБ жарт не оцінили. Мабуть, комусь перейшов дорогу директор енергозаводу і відправився на підвал. А прапор ПС просто вдало під руку потрапив. Чоловік пожартував, фотку виклав, похвалився, що прапор у нього на унітазі, а до нього приїхали і прапорець цей до справи підшили. Слава Україні!", - зазначив Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA,

ОБСЄ заявила, що п'яні бойовики ДНР провели обшук автомобілів членів місії, хоч не мали на це право

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?