Суд прийняв резонансне рішення щодо заступника міністра, впійманого на хабарі
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд прийняв резонансне рішення щодо заступника міністра, впійманого на хабарі

Суд прийняв резонансне рішення щодо заступника міністра, впійманого на хабарі
Джерело:  Апеляційний суд

В Апеляційному суді Києва прийняли рішення про задоволення скарги спійманого на хабарництві заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина на рішення Дніпровського суду Києва про відсторонення його від посади до 8 вересня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Апеляційного суду.
Рішення Апеляційного суду скасовує постанову Дніпровського суду і надає чинності новій, в якій слідчому київської прокуратури відмовляється в клопотанні про відсторонення Василишина.
Причини такого рішення не озвучені, але відзначається, що повний текст постанови буде оголошено 26 серпня.
Нагадаємо, 8 липня Дніпровський райсуд Києва заарештував заступника міністра охорони здоров'я Василишина за підозрою в системному хабарництві, заарештував його і призначив заставу в майже 3 млн грн. Кабмін 14 липня відсторонив Василишина з посади, а пізніше - звільнив.
Відомо, що чиновник створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов'язки, зокрема, проводити операції в Олександрівській лікарні Києва.
Як повідомляв ONLINE.UA, екс-заступник голови СБУ Василь Трепак стверджує, що скандальний заступник міністра охорони здоров'я Роман Василишин за часів Євромайдану здавав протестуючих "Беркуту".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?