Розстріл поліцейських в Україні: з'явилися фото з місця злочину
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл поліцейських в Україні: з'явилися фото з місця злочину

Розстріл поліцейських в Україні: з'явилися фото з місця злочину
Джерело:  20 хвилин

З'явилися нові подробиці  стрілянини в Тернопільській області, в результаті якої загинули двоє співробітників Національної поліції України, а також фото з місця події.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "20 хвилин".


"Борщівський стрілок, як його вже назвали люди, 45-річний житель села Бабинці Олексій Василюк. З дружиною - 41-річною Оксаною вони були одружені близько 25 років. У подружжя троє дітей - наймолодша восьмикласниця Надя, старше Іван і Галя. Сусіди кажуть, що чоловік постійно ревнував дружину, у них часто були крики, сварки. Про те, що тато застрелив маму, сказав односельчанам син Іван, який втік з дому городами", - зазначає видання.


"Переговори зі стрільцем тривали всю ніч - з 22 на 23 серпня. Олексій втік, переховувався, сидів біля тіла жінки. Одного поліцейського підстрелив ввечері, другого о 5:45, третього близько 9:00. У кінці спецпідрозділ знешкодив того, хто стріляв, вибуховими пакетами. Загалом четверо загиблих. Як кажуть сусіди, Олексій ніде не працював, а ось стріляниною захоплювався. Часто любив цілитися по скляних банках і стріляв так, що професійні снайпери сховаються", - також говориться в повідомленні.


Нагадаємо, раніше наголошувалося, що  чоловік спочатку застрелив свою дружину, після чого вбив двох і поранив одного поліцейського.


Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті стрілянини  загинули 30-річний оперуповноважений, майор поліції Олександр Рудик, а також 31-річний інспектор, капітан поліції Андрій Чернятинський.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?