Стало відомо, що Обама пообіцяв і побажав Порошенко на День Незалежності
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, що Обама пообіцяв і побажав Порошенко на День Незалежності

Стало відомо, що Обама пообіцяв і побажав Порошенко на День Незалежності
Джерело:  president.gov.ua

Президент США Барак Обама привітав українського президента Петра Порошенка з  25-ю річницею Незалежності України, що святкуватиметься 24 серпня, і запевнив його в тому, що Сполучені Штати будуть продовжувати надавати підтримку Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.


"Від імені народу Сполучених Штатів Америки я висловлюю найтепліші вітання Вам і народу України з нагоди 25-ї річниці Незалежності, яку ви будете відзначати 24 серпня. Цей день особливо важливий у світлі загрози суверенітету і територіальної цілісності України, яка виникла в результаті російської агресії на сході України і спроби анексії Криму, - йдеться в повідомленні. - Хочу запевнити Вас, що Сполучені Штати Америки залишаються відданими своїм зобов'язанням бути поруч з Україною в той час, коли ви протистоїте російської агресії".


"Ви святкуєте свою незалежність, і в цей час я хочу відзначити серйозні кроки, які ви зробили в боротьбі з корупцією, зміцненні верховенства права і закладці фундаменту для економічного зростання", - також зазначив президент США.


"Хочу запевнити Вас, що Сполучені Штати Америки продовжуватимуть підтримувати вас у ваших прагненнях наблизити мирне, квітуче, європейське майбутнє для всіх українців", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, на саміті НАТО у Варшаві  президент України Петро Порошенко провів зустріч з лідерами Великої п'ятірки, серед яких був і президент США Барак Обама.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?